head img

530132 Miercurea Ciuc, Județul Harghita
Str. Nicolae Bălcescu nr. 7/3
Tel/fax: (004) 0266 372 041
Mobil: (004) 0744 421 997

Asistenţă, consultanţă şi reprezentare în domeniul dreptului afacerilor

Societatea Civilă de Avocaţi Schulleri şi Asociaţii asigură clienţilor, persoane fizice dar mai ales juridice, o varietate de servicii legale cu preponderenţă în dreptul afacerilor. Domeniile de specialitate în care activăm includ printre altele dreptul achiziţiilor publice, dreptul societăţilor, dreptul insolvenţei, dreptul muncii, dreptul asigurărilor, dreptul execuţional civil. Suntem pregătiţi să facem faţă celor mai noi provocări profesionale şi a schimbărilor legislative din lumea în permanentă mişcare a afacerilor, oferind soluţii viabile partenerilor, fără a uita de standardele de calitate.

De la consultanţă, redactare de acte juridice la reprezentarea în faţa instanţelor judecătoreşti şi cele arbitrale, şi inclusiv în faza de executare silită, ne-am făcut cunoscuţi şi am reprezentat clienţii cu pricepere şi corectitudine.

Suntem mândri să avem printre clienţii noştrii societăţi importante, lideri în segmentul de piaţă în care îşi desfăşoară activitatea, dar de asemenea colaborăm cu multe întreprinderi mici şi mijlocii pentru a le asigura asistenţă juridică completă. Activitatea profesională a echipei de avocaţi se extinde şi în străinătate, o arie specială a partenerilor societăţii constituind investitorii străini. Oferim clienţilor noştri servicii juridice de o gamă variată, de la consultanţă, până la redactarea de acte, documente juridice şi inclusiv reprezentarea în faţa instanţelor de judecată.

Reuşind o creştere continuă în ultimii ani, Societatea Civilă de Avocaţi Schulleri şi Asociaţii este în prezent o societate respectată pe piaţă, câştigând acest respect prin cunoştinţele profesionale deţinute şi prin interesul manifestat faţă de problemele juridice ale clienţilor.

Societatea noastră reprezintă o adevărată echipă unită de avocaţi, dispunând de personal cu experienţă şi specializat care prin conlucrare doresc să contribuie la calitatea actului de justiţie.

Societatea are sediul în Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, însă suntem dispuşi să oferim servicii de consultanţă ori reprezentare şi în alte oraşe din ţară, în funcţie de interesele clienţilor.