head img

530132 Csíkszereda, Hargita megye
Nicolae Bălcescu utca, 7/3 szám
Tel/fax: (004) 0266 372 041
Mobil: (004) 0744 421 997

Jogi tanácsadás és képviselet az üzleti jog területén

A Schulleri és Társai Ügyvédi Társaság széleskörű jogi szolgáltatásokat biztosít természetes személyekből, de főként jogi személyekből álló ügyfélkör részére, különösen az üzleti, kereskedelmi jog területen.

Irodánk fő szakterületei közé sorolható a közbeszerzési jog, társasági jog, csőd- és fizetésképtelenségi jog, munkajog, biztosítási jog és kényszer végrehajtási jog.

Készen állunk, hogy megfeleljünk a legújabb szakmai kihívásoknak, valamint a folyamatosan változó kereskedelmi szabályozás újításainak, élhető megoldást kínálva partnereink számára, magas szakmai színvonalon.

A jogi tanácsadástól kezdve, a jogi iratok elkészítésén át a hatóságok és bíróságok előtti képviselet ellátása terén, beleértve a végrehajtási eljárást is, ismertté váltunk, hozzáértéssel és becsülettel képviselve ügyfeleink érdekeit.

Büszkék vagyunk, hogy partnereink közt tudhatunk fontos kereskedelmi társaságokat, akik vezetőszerepet töltenek be a tevékenységi területükön, de ugyanakkor kis- és középvállalkozásokkal is együttműködünk, teljes jogsegélyt nyújtva részükre. Ügyvéd csapatunk szakmai tevékenysége a határokon túlra is kiterjed, ügyfeleink egy speciális része külföldi befektetők soraiból való. Társaságunk változatos jogi szolgáltatásokkal áll rendelkezésre: szerződések elkészítése, véleményezése, állásfoglalások kiadása, és hatóságok előtti képviselet által segítünk ügyfeleinknek megoldást találni.

Az utóbbi években jelentős fejlődést mutatva, a Schulleri és Társai Ügyvédi Társaságnak sikerült tiszteletet, megbecsülést kivívni a piacon, kollégáink maximális felkészültségének és az ügyfelek jogi gondjai iránt mutatott fokozott érdeklődésnek köszönhetően.

A mi társaságunk egy igazi egységes ügyvédcsapat, szakmai tapasztalattal, polgári és gazdasági jogi ügyletek lebonyolítására szakosodva próbál hozzájárulni az igazságszolgáltatás minőségéhez.

Irodánk székhelye Hargita megyében, Csíkszeredában található, viszont az ügyfelek érdekeitől függően az ország más városaiban is szívesen vállalunk jogi tanácsadást és képviseletet.